Headlines

Mbappe til PSG vil ødelægge Ligue 1, advarer Aulas
"Hvis du stabler de bedste spillere i et hold, har du ikke mere konkurrence." Det er udsigten til Lyon-præsident Jean-Michel Aulas, der beklagede Paris Saint-Germains potentielle underskrivelse af Kylian Mbappe Paris Saint Germain Psg 16/17 fodboldtrøjer.   Franske giganter PSG er angiveligt tæt på at underskrive Monacos teenagefornemmelse Mbappe, der allerede har slået overføringsrekordet til at lokke Neymar fra Barcelona. Der er spekulationer om, at PSG fremad Lucas M..
23/08/2017

Marchisio: Iniesta er Barcelona-spiller, jeg beundrer mest
Den Juventus stjerne har indrømmet, at han er i ærefrygt for hans Barcelona modstykke, men fastholder sin side søger ikke hævn i Champions League   Claudio Marchisio har afsløret Andres Iniesta er Barcelona-spiller han respekterer mest.   Hvad er der sket med Arsenal?   Midtbanespilleren har haft en glitrende karriere, Barcelona Børn 16/17 fodboldtrøjer tilbud, at vinde fire Champions League-titler og tre Club World Cups med Barcelona samt en..
01/04/2017

Barca generation af superstjerner gradvist alter
Vicente Calderon Stadion på søndag, Fodboldtrøjer med tryk efter Godin fra Atletico equalizer, og Enrique erstattet holdet midtbanespiller Andres Iniesta. Men selv i en konkurrencedygtig La Liga mestre Barcelona, ​​beslutter at Enrique erstattet Iniesta er heller ikke overraskende. Det afspejler også den tilstand af Barcelona kaptajn, siden vender tilbage fra skade, kunne han ikke finde sin bedste niveau.   Iniesta vant til at danse på banen, men han har spillet til..
28/02/2017

Brasilianske spillere var toppen af racediskrimination
I Serbien, Partizan og Rad liga hold i spillet, Fodboldtrøjer med tryk Everton midtbanespiller guerillaer - Lewis var de andre fans af racistiske fornærmelser i komfort i hans holdkammerater ned i tårer på stadion.   Louis spil for fornærmelser genlyd over hele stadion, på trods af de på stedet kommentatorer og dommere konstant advaret fans til at stoppe denne adfærd, men fans ikke lytte til råd. Slutningen af spillet Houluyisi langfinger til fans de lufte deres fø..
22/02/2017

Harvey gjorde det klart: Når træneren er villig til at vende til
Harvey forlade Barcelona i næsten to sæsoner, Fodboldtrøjer med tryk men at den tidligere Barcelona midtbanespiller hjerne ikke glemme dagen på Nou Camp. For nylig, i et interview med La Liga officielle hjemmeside interview, Harvey udtrykte sit ønske om, at en dag vende tilbage som en træner for Barcelona.   Harvey sagde: "Jeg havde meget gode minder i Barcelona, Barcelona fodboldtrøjer tilbud ​​jeg skjuler aldrig mine tanker tilbage til arbejde Barcelona har..
14/02/2017

Barcelona spille på Bernabeu anvende Kongens Cup-finalen
Spanien Jury: Barcelona angriber Suarez besluttet at sagsøge, Fodboldtrøjer med tryk kan spilleren blive suspenderet i tre kampe. Årsagen er, at efter kampen Suarez upassende bemærkninger offentliggjort: ". For det røde kort, jeg lo, synes det er dommeren forsætlig" Desuden rapporten påpegede, at dommeren efter Suarez blev sendt ud, ikke at vende tilbage til omklædningsrummet, og er har været at se spil i tunnelen indgangen, og gentagne gange ignorerer advarsler om den fjerde of..
09/02/2017

Manchester United legenden Bo Geba offentlige tilskud
Manchester United har en glorværdig historie af denne klub træner, hvordan man skal håndtere dem, der udnytter kritik er ikke et lille problem også. For nylig gav han journalister en udfordring placeret foran Mourinho, Rio - Rio Ferdinand åbent kritiseret Bo Geba og Lingard, er Mike Mussina valg Hudu barn, kalv eller sælge det?   Hele sagen er dette. billige fodboldtrøjer First United klovn duo Bo Geba og Lingard i Ins uploadet en video med billedtekster kalde dem en ..
04/02/2017

Owen: hvid melon smuk 150 millioner kan ikke komme ind i top fir
Melon smuk signings Manchester By   Efter weekenden 0-4 nederlag til Everton, Manchester City Fodboldtrøjer med tryk i Premier Liga stilling nu klassificeret No. 5, har så mange som 10 point efter førende Chelsea op. Spillet, Guardiola er coaching karriere, det mest smertefulde nederlag i ligaen. Selv Guardiola selv indrømmer, at Manchester City vandt Premier League titlen håber denne sæson har været ubetydelig. Selvfølgelig, Manchester City er ikke umuligt at vende ..
21/01/2017

Canadiske medier nedgjorde vestlige fodboldforbund dommer
Kings Cup kvartfinalen første ben vil åbne spillet, har det spanske fodboldforbund valgt et par spil af kampen. Barcelona i kvartfinalerne mod Real Sociedad, foreningen valgt baseret spil dommer Jose Luis Gonzalez Gonzalez, Spanien, "den daglige sports avis," sagde fodboldforbund dette arrangementer førte Barca årvågenhed, fordi i fortiden Gonzalez håndhævelse Barcelona spil, efterlader røde og blå hær gav ikke fans et godt indtryk.   For et år siden, Gonzalez havde re..
17/01/2017

Chelsea målmand nemt opdele væg boom af tungt artilleri død
Målmand fodarbejde i øjnene af mange mennesker er en smule smagløst færdigheder. I hele historien om fodbold, Cheney, Chilavert Målmand unikke færdigheder, der har foden, er meget få. Men fra Chelsea ud af perioden med uddannelse video visning, deres målmand Courtois synes at have installeret en "tungt artilleri færdigheder pakke", forventes i det næste spil, Blues fans en overraskelse.   For nylig, Courtois på Twitter uploadet en uddannelse felt i deres egen frispark ..
10/01/2017

Barca startede Plan B drøm smuk helt eller en Champions League C
  Coleman havde spillet seks år i Barcelona, ​​han var den vigtigste forsvarer af Dream Team æra. Effektivitet i Barcelona seks år, at Coleman hver sæson mål opnår tocifret, og havde han endda to sæsoner scoret 19 mål. Barcelona i 1992, vandt den første Champions League, Coleman overarbejde sprængte verdens bølger, Barcelona 1-0 sejr over Sampdoria på toppen af ​​Europa station.   I 1998--2000 år, Coleman, når identiteten af ​​Van Gaal assistent..
04/01/2017