Fortrolighedspolitik

Tak for din bestilling på vores hjemmeside. Vi håber, at du kan nyde shopping her, så vi respekterer dit privatliv og ønsker at beskytte deres personlige oplysninger.

 

Din databeskyttelse

 

Vi værdsætter information privatliv, så dine personlige oplysninger vil blive beskyttet information; Dette websted er forpligtet til at beskytte dit privatliv, når de handler online. Når du registrerer en konto, skal du give oplysninger registrering personlige. Og i processen ordren, samle følgende grundlæggende kunde oplysninger: navn, shipping / faktureringsadresse, e-mail, telefonnummer og adresse på de oplysninger kredit / betalingskort. Kontaktoplysninger anvendes kun, når du har brug for at kontakte dig. Den givne information er ikke videregives eller sælges til udenfor tredjepart, med undtagelse af rederiet levere skik. Vi deler leveringsadresse og telefonnummer på rederiet. De oplysninger, vi indsamler bruges kun til at behandle og sende ordren. Din e-mail-adresse bruges kun til at give dig en bekræftelse nummer og sporing ordrer. Dit telefonnummer bliver brugt til at kontakte dig i tilfælde af problemer med færdiggørelse eller levering af ordren. information Kreditkort bruges kun til at bekræfte, at faktureringsadressen er den samme som den leveringsadresse.

 

småkager

 

Cookies er alfanumeriske identifikationer vi overfører de tekstfiler på computerne harddisk gennem din web-browser til at gøre det muligt for vores systemer at genkende din browser og tilbyde features såsom opbevaring af varer i din indkøbskurv mellem besøg.

 

automatisk information

 

Af sikkerhedsmæssige årsager, vores hjemmeside tider indsamler og analyserer internetprotokoladresse (IP) adresse, der bruges til at forbinde din computer til internettet, og på vores hjemmeside. Dette sker for at beskytte sporing i uheldige tilfælde, at nogen får adgang til dine personlige eller økonomiske oplysninger og åbner en konto, eller gør indkøb under dit navn.

 

 

Kontakt os med eventuelle spørgsmål

 

Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller kommentarer til vores fortrolighedspolitik, så send os en e-mail. Vi respekterer dit privatliv, og vi ved ikke, og vil ikke frivilligt dele oplysningerne gives til virksomheder og eksterne organisationer. Vi har din interesse på hjerte, og jeg tror, ​​at du vil nyde vores tro til sin sikkerhed. Det er vores forpligtelse.