Betingelser for brug

Sådan bruger?

Vores primære mål med at indsamle oplysninger fra dig, er at yde effektiv og personlig oplevelse, mens du bruger vores tjenester. Dette giver os mulighed for at forbedre kvaliteten af ​​online shopping ved at levere produkter og tjenester, der opfylder de specifikke behov og gør brug af vores hjemmeside mere tilfredsstillende. Oplysningerne anvendes på mange forskellige måder. For eksempel, gennemføre intern forskning om demografi, interesser, og drage fordel af vores brugere til bedre at forstå og betjene. Vi kan også bruge dine oplysninger til at levere oplysninger til dig, at i nogle tilfælde, er målrettet til dine interesser.


Hvordan at beskytte dine data?

Vores hjemmeside bruger teknologi og bestræbelserne på at beskytte fortroligheden af ​​personlige oplysninger anerkendt standard i branchen. Disse omfatter sikre servere og firewalls. Alle brugerdata indsamlede beskyttes mod uautoriseret adgang. Kun autoriserede medarbejdere, der har brug for oplysningerne til at udføre et bestemt job får adgang til sådanne oplysninger.


accept

Bemærk, at der kan være visse ordrer, vi ikke er i stand til at acceptere og må aflyse. Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at afvise eller annullere din ordre uden at give en grund. Nogle situationer, der kan resultere i annullering af kontrakten omfatter restriktioner på den disponible mængde for køb, unøjagtigheder eller fejl i produktinformation eller prisfastsættelse, eller problemer, som vores kreditafdeling og undgå svig, vi også kræve yderligere kontrol eller oplysninger, før du accepterer vilkårlig rækkefølge. Vi vil kontakte dig, hvis alle eller en del af ordren er annulleret, eller hvis der er behov yderligere oplysninger for at acceptere ordren.


force majeure

Sælgere bør ikke holdes ansvarlig for forsinkelser i overførslen eller manglende levering på grund af krig, jordskælv, oversvømmelse, brand eller andre alvorlige grund af force majeure er aftalt af begge parter. Dog skal fabrikanterne rådgive købere via fax / telex, straks en sådan forekomst og inden fjorten dage ved luft købere til deres accept udstedt af de kompetente myndigheder i ulykke indtræffer som sit bevis. Under sådanne omstændigheder, sælgere, dog stadig pligt til at træffe alle nødvendige foranstaltninger for at fremskynde levering af varer. I tilfælde af forsinket levering overstiger ti uger, Køber har ret til at ophæve aftalen.


samlet

Denne aftale udgør hele aftalen mellem parterne og erstatter alle tidligere aftaler og repræsentationer mellem dem. Overskrifterne anvendes i disse Vilkår for brug kun og på ingen måde definerer eller begrænse omfanget af sektionen for information. Hvis en bestemmelse i denne aftale anses for at være uden retskraft eller anden grund, skal denne bestemmelse skal reformeres kun i det omfang det er nødvendigt for at gøre den håndhæves, og de øvrige bestemmelser i denne overenskomst skal forblive i kraft. Selskabets passivitet på enhver overtrædelse af denne aftale med dig eller andre, ikke udgør en dispensation og begrænser ikke rettigheder i selskabet med hensyn til en sådan misligholdelse eller efterfølgende brud.